Er is een goud-geel kruid uit India die een uitzonderlijke geneeskrachtige bondgenoot kan zijn voor je.

Je zal vast wel eens gehoord hebben van Kurkuma. Het meest onderzochte geneeskrachtige kruid uit India. Als je naar dit kruid op zoek bent, dan kom je waarschijnlijk met pijn en stijfheid uit bed.

Vaak, loop je de hele dag door je pijn te managen en uit te leggen waarom je verschillende activiteiten niet kunt doen.

De meest simpele dingen krijg je maar net gedaan, om vervolgens dood moe neer te ploffen in je bed met de pijn waarmee je bent opgestaan.

Dat is niet iets waarmee je genoegen zou moeten nemen

Gelukkig kan kurkuma hier uitkomst in bieden en je leven weer dragelijk maken of in iedergeval wat symptomen verlichten.

Dat zou al winst zijn toch?

Duik je mee het artikel in over wat de beste kurkuma capsules zijn?

Let’s go!…


 

 

Ik zal me eerst even voorstellen.

Beste jij,

Mijn naam is Edwin van Vliet en ben 37 jaar oud nu. Ik ben mijn hele leven al bezig met gezondheid. Dit is vooral gekomen, omdat mijn gezondheid niet optimaal was.

Ik heb met de jaren geleerd wat gezond is voor je fysieke gezondheid, alswel wat gezond is voor je mentale gezondheid.

Door veel experimenteren, boeken lezen, naar lezingen te gaan en te praten met experts op de verschillende gebieden van gezondheid, heb ik een goed beeld gekregen van wat wel werkt en wat niet.

Vandaag schrijf ik een review over de beste kurkuma capsules met zwarte peper van Vitalize

Ik, mijn vriendin en veel klanten gebruiken deze kurkuma pillen. Het mooie is dat Iedereen in mindere of meerdere mate er voordeel bij heeft en ik hoop dat jij er net zoveel voordeel bij hebt als dat wij dit hadden.


curcumine capsules

kurkuma capsules ervaringen

Het verhaal van mijn vriendin en de Kurkuma Capsules

Mijn vriendin heeft drie soorten reuma: fibromyalgie, weken-delen reuma en artrose. Ze staat vaak met veel pijn op en is de eerste uren erg stijf, waardoor vroeger haar ochtend al ingevuld was met pijn en zorgen.

Ze kon niet sporten, een lekkere ochtendwandeling maken of gezellig naar haar vrienden of familie gaan. De reuma bepaalde hoe zij haar dag invulde

Meestal overheerste de pijn haar leven. En misschien was het nog geen eens de pijn alleen, maar vooral het gemis van al de leuke activiteiten die ze moest missen met haar familie en vrienden.

Ze liep in die tijd ook bij een reumataloog, wat niet echt hielp. De echte verbetering die ze wou bleef uit.

Daarna is ze het internet gaan afstruinen wat helpt tegen onstekingen en haar reumatische aandoeningen. Het duurde niet lang of ze kwam uit bij Kurkuma capsules.

Na alle positieve ervaringen over kurkuma op het internet, was ze snel overtuigd en kocht ze toch een paar potjes kurkuma. Haar leven, nadat ze kurkuma ging kopen is daarna enorm verandert.

Dit is 10 jaar geleden en op de dag van vandaag heeft ze daar geen spijt van.

Haar pijn symptomen en stijfheid zijn drastisch afgenomen. Toen ze terug kwam bij de reumatoloog en haar onstekingswaarden werden gemeten, was de reumatoloog enorm verbaasd.

‘’Mevrouw ik weet niet wat U gedaan heeft, maar U onstekingswaarden zijn met de helft gedaalt’’ Dit was het ultieme bewijs dat kurkama werkte voor haar reumatische aandoeningen.

Ze is nog steeds niet helemaal pijn vrij, maar ze heeft wel weer haar leven terug, omdat ze nu de activiteiten kan doen, die ze graag wilt doen. We zijn nu tien jaar verder en ze slikt graag haar kurkuma tabletten iedere ochtend bij het ontbijt!


Welke Kurkuma capsules reviewen we vandaag?

Vaandag reviewen we de Vitalize kurkuma C3 complex. Hierbij de eerste gegevens:

 1. Aantal capsules per potje: 20, 60 of 120 capsules per potje
 2. Hoeveelheid Kurkuma/curcumonioden: 600mg C3 complex
 3. Prijs proefverpakking: 12,95
 4. Welk absorptiemiddel word er gebruikt?: Zwarte peper
 5. Welke aanvullende ingredienten zitten erin?: zwarte peper 10mg en broccoli extract 10mg
 6. Grote kurkuma tabletten zijn: 19,8 millimeter.
 7. Bedrijf: Vitalize

Nu we dit weten, zijn er misschien wel vragen bij je opgekomen. Bijvoorbeeld: Waarom is het C3 Complex de beste kurkuma capsules? En wat is C3 Complex? Verder denk ik dat je ook wilt weten wat een broccoli extract doet.

Dan ga ik deze vragen beantwoorden voor jou.


Waarom is het C3 Complex de beste kurkuma capules die je kunt kopen? We moeten eerste een andere vraag beantwoorden voordat we deze vraag kunnen beantwoorden. C3 staat voor 3 verschillende curcuminoïden. Dit zijn curcumine, demethoxycurcumine en bisdemethoxycurcumine. Curcumine is daarvan de belangrijkste stof.

In veel kurkuma tabletten word alleen de curcumine erin gestopt, omdat ze weten dat dit de meest genezende stof is van de geelwortel.

Toch is dit jammer, want we weten inmiddels dat de 3 stoffen bij elkaar een samenwerking aangaan, die veel beter is dan wanneer je alleen curcumine gebruikt. Daarom is de C3 variant het beste kurkuma supplement.

Maar misschien vraag jij je dan af: Wat doet dat broccoli extract er dan in?

Hierom dus:

 

Volgens Britse onderzoekers van de Universiteit van East Anglia (2) is een portie van 100 gram broccoli al meer dan genoeg om artrose te voorkomen. Het kan er zelfs voor zorgen dat mensen die al artrose of andere vormen van reuma hebben, minder snel achteruitgaan.

In Broccoli zit namelijk sulforafaan, een stof die de afbraak van gewrichtskraakbeen vertraagt door bepaalde enzymen te remmen en ontstekingen te onderdrukken. Maar ook met andere kruisbloemige groenten krijgt je sulfurofaan binnen. Dat zijn onder andere: spruitjes, witte kool, rode kool, spitskool, savooiekool, boerenkool, Chinese kool, paksoi, koolrabi, knolraap, radijs, waterkers, tuinkers en rucola.

Men begint nu aan de universiteit van East Anglia aan een kleinschalig onderzoek bij artrosepatiënten die al op de wachtlijst staan voor een knieprothese, om te kijken of broccoli ook zo goed werkt bij menselijke gewrichten. De patiënten krijgen ‘super-broccoli’ (een speciale kruising tussen gewone broccoli en wilde broccoli uit Sicilië), die speciaal gekweekt is op een hoog gehalte aan sulfurofaan.

Bron: https://www.natuurdietisten.nl/

Ik denk niet meer dat ik hoef te vertellen, waarom er een broccoli-extract in zit en waarom aanvullend met het C3 complex dit de beste kurkuma capsules zijn.

Dan komen we bij een belangrijk en het meest leuke onderdeel van deze review: De voordelen van Kurkuma!


Kurkuma waarvoor?Voor welke ziektes is Kurkuma goed?

Dit is nogal een lijst. Ik zal een link erbij plaatsen van een wetenschappelijke site, waardoor jezelf kan browsen door de wetenschappelijke onderzoeken over kurkuma:

 

 

 

 

 

 • Artrose
 • Gewrichts onstekingen
 • Depressie
 • Hoge choleresterol
 • Angst klachten
 • Het is een natuurlijke onstekingsremmer
 • Vol met anti-oxidanten
 • Het verlaagt de kans op brein ziektes
 • Alzheimer
 • Het draagt bij het oplossen van symptomen van onstekings ziektes.
 • Reuma
 • Leveraandoeningen
 • Darmklachten
 • Bloedarmoede
 • Multiple Sclerose
 • spijsverterings klachten

De lijst is nog veel langer met de uitzonderlijke gezondheidsvoordelen van Kurkuma.

Hierbij wat wetenschappelijke bronnen:

https://oalibrary.org/papers2/0eae532e-559a-4ce4-9878-bf849bc4ae3c/

https://oalibrary.org/papers2/1e1915d6-e05a-4287-9552-a42a501e3080/

https://oalibrary.org/papers2/8a66aa52-897b-428f-bc1d-a96e59d121ce/

Vragen die mensen vaak hebben over kurkuma:

1.Wat is de dosering van kurkuma capsules: 2 capsules per dag is voldoende om de effecten van deze gezonde wortel te ervaren.

2.Wat is het verschil tussen kurkuma en curcumine: Curcumine is één van de bestandsdelen in kurkuma. Curcumine wordt gezien als het meest gezonde bestandsdeel. Er zit zo’n ongeveer 3% curcumine in het totale kurkuma extract.

3.Waarom kurkuma capsules in plaats van kurkuma poeder?: Het voordeel van Kurkuma capsules is dat je het gedoseerd binnen kan krijgen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid Kurkuma binnen krijgt. Nog een veel groter voordeel is, dat de meeste gezondheids voordelen van het bestandsdeel curcumine afkomen. In Kurkuma Capsules hebben ze dit al voor je gedaan. Als je de wetenschappelijke links klikt. Dan kan je lezen dat ze meestal over curcumine spreken in plaats van Kurkuma.

4.Is het dan beter Kurkuma capsules te kopen of alleen kurkuma capsules met curcumine?Het is beter om een mix daarvan te kopen. In het volledige kurkuma extract zitten nog vol met gezonde bestandsdelen, die bijdragen om je klachten te verminderen of te verhelpen.

5. Is het goed om te stoppen met de capsules nadat ik beter ben? Nee en dat zeg ik niet alleen, omdat ik ze promote op mijn website. Als je deze kurkuma capsules door blijft silkken, dan werken ze ook preventief tegen de ziektes, waar je ze in eerste instantie voor innam.

6. Zijn deze kurkuma capsules duur om te kopen: De capsules die ik promote hebben de hoogste kwaliteit tegen een lage prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend in balans.

7. Hebben de Kurkuma Capsules bijwerkingen: Deze capsules zjn erg veilig Je kunt ze zonder zorgen innemen. Mensen die wel moeten uitkijken voordat ze dit innemen zijn:

 • Als je nier of gal problemen hebt
 • Als je zwanger bent
 • Supplementen niet innemen voor een operatie

8. Klopt het dat er in de kurkuma supplementen een absorptiemiddel in moet zitten? Ja dat klopt helemaal. Kurkuma en alle andere werkzame stoffen, laten zich slecht opnemen door het lichaam. Daarom is het goed om capsules met een absorptiemiddel te nemen.

Het is zinloos om kurkuma supplementen te nemen zonder absorptiemiddel. Sommige van deze absorptiemiddelen verhogen wel de opname met 2000% of meer. Piperine is er 1 van.

9. Welk absorptiemiddel wil ik dan hebben voor mijn capsules? Juist, omdat veel fabrikanten eigen onderzoek financieren en ze dus een belang hebben. Is dat moeilijk te zeggen.

De meeste varianten van absorptiemiddelen worden gemaakt van zwarte peper. Daarna worden ze verder ontwikkeld en naar eigen zeggen beter gemaakt.

Het voornaamste bestandsdeel in deze absorptiemiddelen is piperine. En een verbeterde variant hiervan is Bioperine. Het voordeel van Piperine en Bioperine is dat het bekend staat, dat het ook vitamines, mineralen en andere gezonde stoffen beter laat opnemen. Hierbij een link als je te nieuwsgierig bent geworden en je meer wilt weten over de vitalize kurkuma capsules.


kurkuma capsules

Wat maakt de vitalize kurkuma C3 complex beter dan andere aanbieders?

Dat is een terechte vraag die je steld en het antwoord is: er zijn 3 belangrijke voordelen ten opzichte van de andere aanbieders:

 • De voordeelverpakking is de goedkoopste van alle aanbieders die het C3 complex verkopen
 • Vitalize is de enige aanbieder die het Broccoli-extract erin doet
 • Slechts 1 kurkuma capsule is voldoende voor de hele dag

Nu is het zo dat je gemiddeld voor hoog kwalitatieve curcumine supplementen met een absorptiemiddel erin je tussen de 21-50 euro betaald en dan heb je 60 capsules, waar je een maand mee kan doen, een beetje afhankelijk hoeveel er in de capsules zitten. Dit zijn dan vaak de kurkuma pillen met alleen curcumine erin.


Wat zijn de gegevens en de prijzen van Kurkuma C3 complex bij andere aanbieders:

Laten we even wat hoogwaardige kurkuma supplementen op een rijtje zetten:

 • Liposomale Curcumine C3 Complex – 250ml druppels: 39,95
 • Curcuma C3-2X van vitakruid – 60 capsules: 44,90

Dit zijn eigenlijk de enigste twee die ik ken die op de makrt bestaan en ze zijn allebei aanzienlijk duurder, met mindere hoeveelheid en geen broccoli-extract.

Nu is de voordeelverpakking extra goedkoop en op deze manier kun je helemaal snel je gezondheidsdoelen behalen. Je mag op deze link drukken als je nu nog wilt beginnen met het heelen van je ziekte of aandoeningen.

kurkuma ervaringen

Voordelen en nadelen van deze Kurkuma supplementen:

Het leuke van deze review naar kwalitatieve kurkuma supplementen is dat ik na speurwerk een kwalitatief hoge variant had met een prijs die vele malen goedkoper is dan andere aanbieders.

Maar je weet pas echt of het wat voor je is als je de voor en nadelen hoort van dit kurkuma supplement

Voordelen:

 • Dosering al optimaal. Daar hoef je niet meer over na te denken
 • De kwaliteit/Prijs verhouding veel gunstiger ten opzichte van andere aanbieders
 • Deze kurkuma supplementen hebben de perfecte verhouding tussen Kurkuma en de 3 andere curcuminoïden
 • Ze hebben geen bijwerkingen
 • Ze helpen mee in het bestrijden van alle onstekings gerelateerde ziektes
 • Ze zijn veilig om te gebruiken.
 • Ze zijn volledige organisch/biologisch
 • Er zit een absorptie bestandsdeel in die de curcumine en kurkuma heel snel opneemt, genaamd piperine

Nadelen:

 • Het kan niet worden ingenomen door vrouwen die zwanger zijn en door mensen die gal of nier problemen hebben, bloedverdunners hebben, of binnenkort een operatie hebben.

 

beste kurkuma capsules

Conclusie over de Beste Kurkuma Capsules van Vitalize:

Nadat ik, mijn klanten en zeker mijn vriendin deze kurkuma supplementen hadden gebruikt. Zijn we er van overtuigd, dat dit het beste supplement is op de markt.
.
Zeker als je kijkt hoe mijn vriendin bijna geen onstekingswaardes had na het innemen van de kurkuma supplementen en die waren gewoon in het ziekenhuis te meten.

Ik zelf heb minder angsklachten en depressieve klachten. Ook voel ik dat ik vrolijker word, zodat ik weer volluit kan leven.

Als ik alle voor en nadelen achter elkaar zet, dan lijkt dit het beste product te zijn, als je naar de kwaliteit/prijs verhouding kijkt.

Misschien denk je nu, deze kurkuma capsules wil ik ook wel voor de juiste prijs en de hoogste kwaliteit. Klik dan hier beneden om vandaag een begin te maken met je nieuwe leven.

Ja, ik wil graag nu beginnen met het heelen van mijn leven

Hoop dat deze review van alle informatie heeft voorzien die je graag wilde hebben. Mocht je de supplementen hebben gekocht en je hebt ze een paar maanden gebruikt. Laat dan even weten in de reacties, hoe jou ervaring was.

Wees Gezond,

Edwin