beste magnesium tabletten 2019

Soms heb je even een hand nodig als het allemaal niet meer gaat. Van een vriend of iemand die je dierbaar is. Dan opeens lijkt de mist weg te trekken, alsof het probleem nooit bestaan heeft.

Zo kan het ook aanvoelen bij een magnesiumtekort die een zwarte mist over je heen kan trekken en een aanvulling van dit tekort is dan net de hand op de schouder die je nodig hebt.

Lees vandaag deze review over de beste magnesium tabletten 2019 en misschien is dit net het duwtje in de rug wat je nodig had.

Maar eerst zal ik me voorstellen


Beste jij,

Mijn naam is Edwin van Vliet en ben 37 jaar oud nu. Ik ben mijn hele leven al bezig met gezondheid. Dit is vooral gekomen, omdat mijn gezondheid niet optimaal was. Ik heb met de jaren geleerd wat gezond is voor je fysieke gezondheid, als wat gezond is voor je mentale gezondheid.

Door veel experimenteren, boeken lezen, naar lezingen te gaan en te praten met experts op de verschillende gebieden van gezondheid, heb ik een goed beeld gekregen van wat wel werkt en wat niet en dit wil ik graag met jou delen.

Vandaag schrijf ik een review de beste magnesium tabletten. Dit kan je onder andere inzetten tegen, migraine, angst, depressie, spierpijn en nog veel meer ongemakken. Via deze review over magnesium tabletten heb je dadelijk een duidelijk beeld of deze supplementen bij je passen en een verandering in je leven kunnen aanbrengen.

Duik met me mee het artikel in…


Welke merk magnesium gaan we behandelen?

Ik ben 3 weken geleden begonnen met de magnesium capsules van Vitalize. Ik voel me de laatste maanden gewoon ronduit slecht, vermoeid en angstig. Nu wou ik toch al een review over deze magnesium capsules maken en dit leek me een mooie kans om ze uit te proberen.

Ik kwam drie weken geleden bij een goede vriendin vandaan, waar ik vertelde hoe Kl#te ik me de laatste tijd voelde. Zij heeft een zus in Duitsland wonen en neemt daar vaak goedkoop supplementen mee. Ze zei tegen mij of magnesium niet wat voor mij was, omdat ik zo angstig en trillerig bij haar op de bank zat.

Ze vertelde mij dat de meeste mensen een magnesiumtekort hebben, zonder dat zij dit weten. Vaak heeft dit vergaande gevolgen, waar mensen zich geen eens bewust van zijn. Ze voelen zich kl#te zonder dat ze echt de reden weten.

wat zijn de beste magnesium tabletten

Ik heb diezelfde dag nog de Vitalize magnesium pillen besteld en kreeg ze de volgende dag in huis. Gelijk ingenomen en was benieuwd wanneer de magnesium tabletten resultaat zouden geven. Ik hoefde gelukkig niet lang te wachten!

De volgende dag dat ik wakker werd, was er al verschil. Ik werd wat uitgeruster wakker en wat minder somber. Dat is voor mij al een goed resultaat, omdat ik altijd met een zwaar gevoel uit mijn bed kom.

Ik ging m’n ochtendritueel in en schonk wat koffie in voor mezelf en luisterde wat affirmaties om de dag goed te beginnen. Het viel me op dat de depressieve en angstige gedachten een stuk minder waren en eigenlijk waren ze veel positiever als normaal. Ik voelde me eigenlijk best wel ok! Wow, ok, dit kan dus ook dacht ik bij mezelf.

Later die dag ging een stuk rijden om een boswandeling te maken met de hond. Wat me opviel is dat ik veel meer rust had tijdens het rijden, maar ook een scherpere blik en overzicht van het verkeer. Apart dacht ik, maar hey, mij hoor je niet klagen.

Tijdens de boswandeling was ik veel meer ontspannen en voelde de rust op me neer dalen. Verder na de boswandeling was ik energieker en rustiger.

S’avonds uit ik een uitje met vrienden van mijn vriendin. Normaal ben ik best angstig in sociale situaties, maar deze keer ging het verbazend goed. Ik voelde mij op m’n gemak en was relaxt aan het praten met iedereen, zonder dat ik angstig werd.

Eigenlijk een fantastische dag gehad. Het was echt een openbaring voor mij. Nu moet ik wel zeggen dat de effecten iets afgezwakt zijn, wat duidt een groot magnesiumtekort wat ik had. Toch ervaar ik nog steeds de dagelijkse effecten hiervan. Ik kan niet anders zeggen dat ik blij ben dat ik het juiste magnesium supplementen heb gevonden. Op deze manier kan ik weer een leven leiden die het waard is om te leven…

En dat gun ik jou ook…Wil je meer weten over vitalize magnesium capsules en wil je alvast wat ervaringen lezen? Klik dan nu op de blauwe link hiernaast: Ja, ik wil graag meer ervaringen van andere lezen.


Wat zit er allemaal in de magnesium supplementen van Vitalize?

Hoeveelheid: 15 (proefverpakking)-60-120-240 magnesium capsules per potje.
Hoeveelheid magnesium: 150 mg
Welke soort magnesium: De beste namelijk: Magnesium bisglycinaat
Welke aanvullende ingrediënten zitten er nog in?: Ashwagandha extract 150 mg, L-Taurine 50 mg, Vitamine B2 (als riboflavine-5-fosfaat)0,70 mg, Vitamine B6 P5P (als pyridoxaal-5-fosfaat)0,70 mg, Foliumzuur (als glucosaminezout en methyltetrahydrofolaat)

Je kan naar deze Infographic kijken om toe te lichten welke magnesium soorten het beste zijn en voor welke ziektes en ongemakken.

welke magnesium is het beste?

Misschien vraag je je nu af, welke magnesium is het beste? En waarom? Magnesium Glycinate is als beste getest , zoals je al kan zien in de infographic. Veel mensen kiezen voor deze variant van magnesium, omdat deze variant het best opneembaar is voor het lichaam en het beste effect geeft voor lichaam en geest. Daarnaast zitten er geen bijwerkingen aan. Andere magnesium varianten hebben die vaak wel, hoewel ze klein zijn, zoals:

 • Slecht opneembaar
 • Werkt laxerend
 • Buikpijn
 • Nervositeit (bij magnesium malate)

Wat zijn de voordelen van dit magnesium preparaat?

 1. Hoog absorbeerbaar
 2. Het kan helpen tegen hoofdpijn en migraine
 3. Helpt tegen stress
 4. Het helpt tegen angsten
 5. Het helpt tegen depressie en angsten
 6. Het helpt tegen hoge bloeddruk
 7. De prijs/kwaliteit verhouding is optimaal
 8. Het helpt tegen nervositeit
 9. Hoge hoeveelheid magnesium pillen
 10. Deze soort magnesium voorkomt vernauwing van bloedvaten
 11. Gratis verzending
 12. Je kan voor 5,95 een proefpakket bestellen met 15 magnesium capsules
 13. Het helpt de spieren sneller te herstellen

De lijst kan nog wel even doorgaan zoals je hier kan zien bij het artikel magnesium tekort symptomen.


voordelen magnesium

Wat zijn de nadelen van de Vitalize magnesium tabletten

Eigenlijk is alles wel aanwezig, om dit tot een goed supplement te benoemen. Mocht je er toch één vinden, geef dan even een reactie onderaan dit artikel, dan neem ik het eventueel mee.

Wat kunnen de overige ingrediënten doen voor je?

Dit supplement is vooral gemaakt voor mensen die weer in geestelijke balans willen komen. Bij dezelfde shop heb je ook magnesium voor alle andere ongemakken en aandoeningen, kijk daar gerust even rond of daar wat voor je bij zit.

Wat is L-Taurine?

L-Taurine is een aminozuur. Het lichaam kan dit aminozuur zelf maken, maar kan het ook uit eiwitrijk en dierlijk voedsel opnemen, zoals vlees, vis, schaaldieren, gevogelte en eieren. Een van de functies van taurine is het handhaven van de mineralenbalans van cellen.

Voordelen van vitamine B2, B6 en B11

Vitamine B2:

 • heeft een positief effect op de vermindering van vermoeidheid;
 • steunt de opbouw van zenuwcellen;
 • draagt bij tot de instandhouding van een normale huid;
 • is effectief gebleken voor een beter gezichtsvermogen.

Vitamine B6:

 • draagt bij aan een heldere en scherpere geest;
 • is gunstig voor het geheugen, de concentratie en het leervermogen.

Vitamine B11 (foliumzuur)

 • helpt om vermoeidheid te reduceren;
 • draagt bij tot een normale bloedvorming.

Vitamine B6:

Er is veel aandacht voor vitamine B6. Een te hoge dosis zou gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Dat is de reden dat bij wet is bepaald dat een voedingssupplement niet meer dan 21 mg vitamine B6 in mag zitten. De capsules van Vitalize bevatten veilige hoeveelheden vitamine B6.

Zelfs wanneer u verschillende voedings-supplementen van Vitalize per dag gebruikt, welke vitamine B6 bevatten is er haast geen kans dat je de vastgestelde maximale dosering van 21 mg vitamine B6 per dag zult overschrijden.

Daarnaast bevatten deze producten alleen vitamine B6 in de voor het lichaam direct beschikbare vorm: pyridoxaal-5-fosfaat. Natuurlijk blijft het verstandig om de etiketten van supplementen goed na te lezen en je aan de beschreven dosering te houden.


ervaringen magnesium tabletten

Ervaringen van Vitalize magnesium supplementen

Misschien ben je wel enthousiast geraakt en vraag jij je af hoe andere mensen deze magnesium capsules ervaren. Ik heb er een paar testimonials van Vitalize zelf gekregen.

Esmiralda Sinterniklaas

donderdag 30 augustus 2018
Er gaat geen dag voorbij zonder Vitalize Relax & Balance magnesium…

Peter van Leeuwen
zaterdag 18 augustus 2018
Producten van Vitalize bevallen bij mij beter dan van een ander merk.

M. Karadimo
donderdag 8 december 2016
Ik bestel al een jaar Vitalize Magnesium Relax & Balance. Ik heb meerdere merken geprobeerd maar Vitalize vind ik de beste. Prijs/ kwaliteit verhouding ook erg goed. Klantenservice super!

Marianne van Terheijden

maandag 25 januari 2016
Magnesium heeft een positieve uitwerking op mijn spieren en dan vooral de beenspieren. Ik werd vroeger vaker wakker door het draaien en woelen omdat mijn benen zo zwaar en stijf waren. Dit is een heel stuk verbeterd sinds ik deze Magnesium capsules slik voor het slapen gaan. De bezorging is altijd snel… en de kwaliteit is goed… wat wil een mens nog meer?

Paul Hartevelt

maandag 13 juni 2016
voor de 4 de keer hetzelfde product besteld en altijd op tijd binnen.
Vitalize relax en balance werkt prima voor mij.

k leusink

zaterdag 6 februari 2016
Door vergissing aan dit product gekomen maar blijf het gebruiken! Bevalt al lang erg goed.
Goed slapen, ontspanning spieren en..GOEDE service al Jaren !


Conclusie beste magnesium tabletten van Vitalize

beste magnesium supplementen

Het is voor mij wel duidelijk dat dit de beste magnesium tabletten van 2019 zijn op de markt voor de meest gunstige prijs. Veel andere aanbieders doen de goedkopere varianten van magnesium erin die gewoon niet zo goed werken. Daarnaast geeft het veel bijwerkingen.

Als ik naar de voordelen kijk van dit supplement en mijn eigen ervaring hierin is dit gewoon een hele goed keuze als je naar goede magnesium supplementen op zoek bent.

Het wordt nog leuker als je het voordeelpakket neemt om extra goedkoop uit te zijn, zodat je verzekerd bent van een kalme en rustige tijd.
Wil je meer weten over het voordeelpakket en hoeveel je vandaag nog kan besparen? Klik dan op de blauwe knop hieronder.

Ik hoop je weer van dienst geweest te zijn en als je baat bij het product hebt of dit artikel. Geef het dan een share op social media of een linkje naar dit artikel op je website.

Wees gezond,

Edwin