By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
LOCATION
Rotterdam, lijnbaan 41

Beste Jij,

Mijn naam is Edwin van Vliet en woon in de omgeving van Rotterdam. Mijn leven ging niet altijd over rozen en heb misschien, zoals jij de nodige moeilijkheden voor m’n kiezen gehad.

Dit was zowel op het mentale gebied als op fysiek gebied. Zo heb ik op het mentale gebied heftige diagnoses gekregen. Diagnoses zoals Generaliserende angststoornis, Persoonlijkheidsstoornis en Depressie.

Waarschijnlijk door deze mentale klachten ontwikkelde ik ook fysieke klachten, waarvan zwaarlijvigheid met al haar problemen er eentje van was.

Toch heb ik met behulp van boeken en een hele ervaren coach een steeds beter leven en de diagnoses die je hierboven ziet staan, zijn nu bijna allemaal weg. Ik ben er achter gekomen dat jezelf helen kan gebeuren als je oude emoties opruimt, de juiste voeding en supplementen neemt, bewegen, inzicht, stress tackelt en meer van dit soort aspecten die helpen bij terug in balans te komen.

Nu ben ik nog niet altijd helemaal waar ik graag wil zijn, maar gezien waar ik vandaan kom (ik was niet meer behandelbaar) en waar ik nu ben, is dit een enorme prestatie en dat is precies wat ik jou ook gun.

Om te kunnen leven, zoals je graag wilt leven, zonder de pijn en de stress die veel mensen hebben die deze pagina bezoeken.

Mocht je vragen hebben kan je de Contact Mij pagina openen en mij daar een mailtje sturen.

Voor nu: Op onze gezondheid!

Hartelijke Groet,

Edwin van Vliet